DuurzaamheidProjectenExpertisesTweedehandsOver onsContact

  Beleving

  Wij inspireren en laten zien hoe we de Nederlandse weginfrastructuur en railinfrastructuur duurzaam kunnen inrichten.

  Ons doel: met innovatie bijdragen aan het behoud en herstel van de aarde.

  Wij focussen ons vooral op onze expertise in beschutting, bewegwijzering, bekleding en behoud. Daar hebben wij écht onze meerwaarde. Soms wijken wij hier toch vanaf, omdat wij samen met onze opdrachtgevers en partners kijken waar wij kunnen bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

  Dit leidt soms tot een ander soort project. Dit doen wij enkel wanneer de vraag past bij de visie en missie van OFN en wanneer wij onze innovatieve denkwijze en beproefde expertise kunnen combineren om zo een meerwaarde te kunnen leveren voor onze opdrachtgever. Hierin vinden wij het belangrijk om opdrachtgevers, maar vooral eindgebruikers te inspireren met onze duurzame projecten.

  Hieronder vind je enkele projecten die wij recent hebben opgeleverd en categoriseren onder de noemer beleving. Heb jij een innovatie waarvan je denkt dat wij je wellicht van dienst kunnen zijn, dan kijken wij graag mee of wij hierin iets kunnen betekenen en onze meerwaarde kunnen leveren.

  Expertises

  Beschutting

  Bewegwijzering

  Bekleding

  Behoud

  Beleving

  Gerelateerd

  Meer projecten

  Nog wat inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele relevante projecten, die aansluiten op het project dat je zojuist hebt bekeken. Zo krijg je een goed beeld van wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

  Innovatie voor onderweg

  Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

  contactformulier@ofn.nl+31(0) 344 576 677Route plannen

  © 2024 OFN, De Ooyen 25, 4191 PB Geldermalsen

  Werken bij OFN? 🖐Bekijk vacatures