DuurzaamheidProjectenExpertisesTweedehandsOver onsContact

  Bekleding

  Wij bekleden gebouwen of kunstobjecten die reizigers onderweg tegenkomen.

  Duurzame bekleding van onder andere parkeergarages en viaducten. Deze duurzame materialen zijn goed voor de wereld en hebben een duurzame uitstraling.

  Wij hebben een (duurzaam) portfolio opgebouwd van verschillende projecten. Het aankleden van objecten langs de rail- en weginfrastructuur behoort inmiddels tot één van onze specialismen. Wij maken daarbij gebruik van innovatieve, duurzame materialen, zoals Accoya hout, bamboe of biocomposiet.

  Onze projecten bestaan vooral uit het bekleden van parkeergarages. Hierbij verzorgen wij niet alleen de gevelbekleding, maar werken wij graag samen om de complete parkeergarage in te richten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijstvlies verkeersborden in de parkeergarage.

  Wij hebben verschillende duurzame bekleding die wij gebruiken binnen onze projecten. Mogelijke toepassingen hiervoor zijn:

  • Het bekleden van parkeergarages
  • Het bekleden van viaducten
  • Het bekleden van bestaande geluidsschermen
  • Het bekleden van volumineuze gebouwen met een open gevel.

  Hieronder vind je enkele projecten die wij recent hebben opgeleverd binnen onze expertise bekleding. Heb je een ander vraagstuk op het gebied van bekleding dat niet staat vermeld tussen onze projecten? Dan wil dat niet zeggen dat wij je daar niet mee kunnen helpen. Wij geven jou een inkijk in enkele mogelijkheden en zoeken graag met je mee naar de beste oplossing.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op om verdere mogelijkheden en ideeën te bespreken.

  Contact

  Expertises

  Beschutting

  Bewegwijzering

  Bekleding

  Behoud

  Beleving

  Gerelateerd

  Meer projecten

  Nog wat inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele relevante projecten, die aansluiten op het project dat je zojuist hebt bekeken. Zo krijg je een goed beeld van wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

  Innovatie voor onderweg

  Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

  contactformulier@ofn.nl+31(0) 344 576 677Route plannen

  © 2024 OFN, De Ooyen 25, 4191 PB Geldermalsen

  Werken bij OFN? 🖐Bekijk vacatures