DuurzaamheidProjectenExpertisesTweedehandsOver onsContact

  Over ons

  Wie zijn wij?

  In Nederland is iedereen continu onderweg. We rijden over snelwegen, n-wegen, door tunnels, met de bus, tram, fiets of trein. OFN biedt oplossingen binnen de weginfrastructuur en railinfrastructuur om deze reis zo prettig mogelijk te maken. Dit doen wij altijd met een duurzame, innovatieve blik op de wereld.

  Missie

  Klanten, eindgebruikers, partners en medewerkers zijn fan van OFN, doordat wij met onze duurzame aanpak actief bijdragen aan het behoud en herstel van de aarde.

  Visie

  OFN is leidend in de inrichting van de Nederlandse weginfrastructuur en railinfrastructuur door onderscheidende, duurzame oplossingen te bieden die altijd tenminste 4 OFN meerwaarde elementen bevatten.

  OFN meerwaarde elementen

  Als organisatie bepalen wij onze meerwaarde aan de hand van de OFN meerwaarde elementen. Deze meerwaarde elementen laten zien wat wij als organisatie toevoegen aan een opdracht. Zo is altijd duidelijk waar onze expertise ligt binnen een project.

  Projectmanagement

  Wij verzorgen of ondersteunen graag het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden van projecten binnen de weg- en railinfrastructuur. Hierbij zijn wij de verbindende factor tussen verschillende partijen. Met een uitgebreid en ervaren team van projectleiders, projectondersteuners, werkvoorbereiders, planners en monteurs ontzorgen wij u in uw projecten.

  De taken die wij binnen een project oppakken zijn zeer divers, omdat elk project binnen de weg- en railinfrastructuur om een andere aanpak vraagt. Zo stemmen wij af met eventuele aannemers en informeren wij buurtbewoners en reizigers over eventuele overlast wanneer wij aan de weg aan het werk zijn. Wij zorgen daarnaast ook voor de nodige vergunningen en wegafzettingen. Dit zorgt ervoor dat wij projecten deels of volledig kunnen verzorgen.

  Ontwikkeling

  Door middel van product- of planontwikkeling dragen wij bij aan belangrijke innovaties voor langs de weg of het spoor. Deze innovaties zijn gericht op duurzaamheid en daarmee het herstel en behoud van de aarde.

  Op gebied van productontwikkeling bekijken wij specifieke kansen of vraagstukken uit de markt. Met deze specifieke kansen of vraagstukken doorlopen diverse stappen, zoals: ontwerp, constructieberekening en engineering. Dit doen wij net zolang totdat het een beproefd en maakbaar product is geworden.

  Planontwikkeling nemen wij vooral mee in onze aanbestedingen. Maar wij leveren ook onze bijdrage als onderaannemer in aanbestedingen van andere partijen, om samen het verschil te maken.

  Productlevering

  Ieder project binnen OFN start met een product binnen de openbare ruimte. Daarom leveren wij onze (duurzame) producten het liefst binnen een project. Wij zijn geen productenleverancier op zich, maar onze producten tezamen maken altijd een mooi project. Een project wat goed is voor omgeving én eindgebruikers. In de loop van de jaren hebben wij met diverse producten dan ook vele mooie projecten mogen uitvoeren.

  Assemblage

  Wij brengen verschillende onderdelen van een product samen tot een (duurzame) eindoplossing. Met een ervaren assemblageteam bouwen wij bijvoorbeeld abri’s of andere overkappingen en stellen wij diverse bewegwijzering samen tot een complete paal of zuil. Wij zijn geen producent, maar zijn juist materiaalonafhankelijk. Daarmee creëren wij de mogelijkheid om van verschillende materialen en onderdelen een (duurzame) eindoplossing te maken.

  Goede assemblage levert daarbij ook tijd op in de latere uitvoering van het project op locatie. Het product hoeft dan namelijk alleen nog geplaatst en geïnstalleerd te worden, waardoor wij de hinder voor omstanders zo minimaal mogelijk houden.

  Installatie

  In de eindfase van onze projecten installeren wij onze ontwikkelde en geassembleerde producten op locatie van onze klanten. Met eigen materieel, zoals vrachtwagen, kraan, hoogwerker en een ploeg van deskundige monteurs, zorgen wij dat ieder project tot in detail wordt opgeleverd.

  Onze monteurs zijn voorzien van een bus met de juiste gereedschappen. Daarnaast hebben onze technische monteurs een tablet met speciaal programma waarop exact staat aangegeven wat, hoe en op welke plek alles geïnstalleerd dient te worden. Alle werkzaamheden worden ook weer afgemeld in dit programma en middels foto’s vastgelegd om onze klanten maximaal te faciliteren.

  Service

  Door onder andere reinigingen, onderhoud en schadeherstel houden wij de kwaliteit van onze, maar ook andermans, objecten langs de weg en het spoor in stand. Hiermee verlengen wij ook de levensduur van producten.

  Wij onderhouden jaarlijks ruim 17.000 objecten, herstellen schades en wisselen wekelijks meer dan 10.000 posters voor diverse gemeenten en exploitanten. Werkorders worden via een speciale app meegegeven en voorzien onze medewerkers van alle relevante informatie. Zoals het gestelde kwaliteitsniveau, werkinstructies voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, instructies over, van, voor het vastleggen van werkzaamheden, de meest economische route en eventueel bijzonderheden op de betreffende locatie. Alle werkzaamheden worden ook weer afgemeld in dit programma en middels foto’s vastgelegd om onze klanten maximaal te faciliteren.

  Over ons

  Historie

  Team

  Innovatie voor onderweg

  Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

  contactformulier@ofn.nl+31(0) 344 576 677Route plannen

  © 2024 OFN, De Ooyen 25, 4191 PB Geldermalsen

  DisclaimerPrivacyverklaringAlgemene verkoopvoorwaarden
  Werken bij OFN? 🖐Bekijk vacatures