• 2021 Persbericht: OFN en TransEquity Network

Geldermalsen, 3 augustus 2021

OFN vindt in TransEquity Network investeerder voor duurzame groei

GELDERMALSEN – OFN, de ontwikkelaar van duurzame producten voor de openbare ruimte, heeft op 2 augustus 2021 een overeenkomst gesloten met de nieuwe groeipartner TransEquity Network uit Den Bosch. Transequity Network onderschrijft volledig de visie van OFN op het gebied van duurzaamheid. Samen zetten ze in op een versnelde groei van de onderneming in de komende jaren. Algemeen directeur David Baars blijft aan in dezelfde rol, oprichter Henk Baars blijft betrokken bij OFN als lid van de Raad van Advies.

OFN is al 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van projecten voor de openbare ruimte. Sinds 4 jaar legt OFN de focus op het ontwikkelen van duurzame innovaties voor deze openbare ruimtes. Hierbij wordt gekeken naar het aanpassen van bestaande producten, zodat ze een lagere impact op de wereld hebben. Daarnaast worden ook nieuwe slimmere producten ontwikkeld, die beter passen bij de wereld van nu.

Henk Baars, oud-eigenaar OFN, stelt: ‘concreet betekent deze verandering voor OFN dat ik een deel van mijn aandelen overdraag aan TransEquity Network en aan David. Hierdoor kan OFN door met het bouwen van het bedrijf, met behoud van het team. Het is fijn om te weten dat David volledig in de lead blijft en dat de groeitrajecten van OFN ondersteund gaan worden door de professionals van TransEquity Network’.

De investering is voor OFN een enorme kans om te groeien en zich verder te ontwikkelen tot een bedrijf dat past in deze tijd. ‘We zijn trots op de stap die we als familiebedrijf nu gaan zetten en we zijn ervan overtuigd dat we in TransEquity Network een partner hebben gevonden die goed past bij OFN’, stelt David Baars, algemeen directeur en aandeelhouder van OFN.

Ondertekening investering door Henk Baars en David Baars
Neem contact met ons op