DuurzaamheidProjectenExpertisesTweedehandsOver onsContact

  Provincie Zuid-Holland

  Onderhoud provincie Zuid-Holland

  Wij hebben een langdurig contract met de provincie Zuid-Holland. Al verschillende jaren voeren wij het onderhoud voor hen uit.

  Wij zorgen voor een schone omgeving

  Voor de provincie Zuid-Holland voert onze serviceafdeling verschillende werkzaamheden uit. Zo doen wij het schadeherstel, wassen objecten, legen de vuilnisbakken en halen wij het onkruid weg op perrons.

  Wij hebben een langdurig contract met de provincie Zuid-Holland. Tot dit contract behoort het leveren van abri's en het onderhoud aan verschillende objecten langs de weg. Al meer dan 10 jaar voeren wij het onderhoud voor hen uit. Een van onze voornaamste taken is het schoonmaken van objecten in de buitenruimte. Dit doen wij met volledig gedemineraliseerd water, ook wel ‘osmose water’ genoemd. Dit is een milieuvriendelijke manier van reinigen, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van (chemische) schoonmaakmiddelen. Het geeft wel een streeploos resultaat.

  Schade aan objecten in de provincie worden meestal opgemerkt door een van onze medewerkers, die tijdens hun rondes alles goed in de gaten houden, of door iemand extern die de schade meldt. Wij zorgen dat er zo spoedig mogelijk een medewerker op locatie is. Deze medewerker zorgt er allereerst voor dat eventuele onveilige situaties worden veiliggesteld. Zo lopen reizigers geen risico. Onze schadeteams zorgen er vervolgens voor dat de schade zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

  Wanneer een object schade heeft, kijken wij altijd welke onderdelen wij aan het object kunnen vervangen. Deze onderdelen komen regelmatig van andere objecten en worden daarmee hergebruikt. Elk schadebusje heeft onderdelen op voorraad, zodat een schade snel afgehandeld kan worden.

  Kenmerken

  Klant

  Provincie Zuid-Holland

  Plaats

  Zuid-Holland

  Oplevering

  Januari 2012

  Expertises

  • Behoud
  • Beschutting

  Meerwaarden

  • Projectmanagement

  • Productlevering

  • Assemblage

  • Installatie

  • Service

  Impressies

  Benieuwd naar dit project? Hieronder vind je impressies van het proces en/of het eindresultaat.

  Gerelateerd

  Meer projecten

  Nog wat inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele relevante projecten, die aansluiten op het project dat je zojuist hebt bekeken. Zo krijg je een goed beeld van wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

  Innovatie voor onderweg

  Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

  contactformulier@ofn.nl+31(0) 344 576 677Route plannen

  © 2024 OFN, De Ooyen 25, 4191 PB Geldermalsen

  Werken bij OFN? 🖐Bekijk vacatures