DuurzaamheidProjectenExpertisesTweedehandsOver onsContact

  Clear Channel

  Onderhoud Clear Channel

  Wij hebben een langdurig contract met Clear Channel. Al verschillende jaren voeren wij het onderhoud voor hen uit en wisselen wij de posters in abri's.

  Wij zorgen voor een schone omgeving

  Voor Clear Channel voert onze serviceafdeling verschillende werkzaamheden uit. Zo wisselen wij posters, herstellen wij schades en wassen wij objecten. Ook halen wij op bepaalde locaties het onkruid weg. De taken zijn heel divers. Clear Channel bespreekt met hun klanten de wensen en wij voeren deze uit.

  Al sinds de oprichting van onze serviceafdeling, welke voorheen onze service organisatie OFS was, wisselen wij posters voor Clear Channel. In drukke weken loopt dit aantal op tot zo’n 10.000 posters. De posters worden door heel Nederland gewisseld. Onze medewerkers zijn daarom ook in heel het land aanwezig. Iedereen werkt in het gebied waar hij of zij ook woont. Dit zorgt voor aanzienlijk minder CO2 uitstoot. Eerst wisselden wij posters en voerden wij het onderhoud aan de objecten samen met Clear Channel uit. Tegenwoordig hebben wij hen daarin totaal ontlast.

  Schade aan objecten van Clear Channel worden meestal opgemerkt door een van onze medewerkers, die tijdens hun rondes alles goed in de gaten houden, of door iemand extern die de schade meldt. Wij zorgen dat er zo spoedig mogelijk een medewerker op locatie is. Deze medewerker zorgt er allereerst voor dat eventuele onveilige situaties worden veiliggesteld. Zo lopen reizigers geen risico. Onze schadeteams zorgen er vervolgens voor dat de schade zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

  Wanneer een object schade heeft, kijken wij altijd welke onderdelen wij aan het object kunnen vervangen. Deze onderdelen komen regelmatig van andere objecten en worden daarmee hergebruikt. Elk schadebusje heeft onderdelen op voorraad, zodat een schade snel afgehandeld kan worden.

  Kenmerken

  Klant

  Clear Channel

  Plaats

  Door heel Nederland

  Oplevering

  Januari 2018

  Expertises

  • Behoud

  Meerwaarden

  • Projectmanagement

  • Assemblage

  • Installatie

  • Service

  Impressies

  Benieuwd naar dit project? Hieronder vind je impressies van het proces en/of het eindresultaat.

  Gerelateerd

  Meer projecten

  Nog wat inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele relevante projecten, die aansluiten op het project dat je zojuist hebt bekeken. Zo krijg je een goed beeld van wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

  Innovatie voor onderweg

  Wil je meer informatie, een offerte ontvangen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

  contactformulier@ofn.nl+31(0) 344 576 677Route plannen

  © 2024 OFN, De Ooyen 25, 4191 PB Geldermalsen

  Werken bij OFN? 🖐Bekijk vacatures