• Technisch Monteur

    Wij zoeken jou!

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

We hebben zin in de wereld van morgen, waarin producten slimmer en diensten efficiënter zijn en de impact op de wereld lager is. Hier dragen we samen met klanten en partners actief aan bij. We realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen of aan ons te verbinden. En dit doen we voor projecten en diensten in de openbare ruimte in Nederland en dagelijks maken vele duizenden mensen gebruik van onze producten en diensten.

OFN is hard aan het groeien en dit willen we blijven doen, daarom zijn we op zoek naar een technisch monteur die ons komt versterken.

FUNCTIE

De functie van technisch monteur is een brede en veelzijdige buitendienst functie waarbij je in een team van minimaal 2 medewerkers aan een grote diversiteit van projecten werkt. Je bent eind verantwoordelijk voor de uitvoering van alle diverse OFN projecten buiten. De locaties waar OFN actief is zijn o.a. trein- en busstations. Het werk is afwisselend door dynamische omgevingen en omdat de looptijden van de projecten variëren van 1 dag tot ongeveer een week. De uitvoering betreft het plaatsen, (de)monteren, assembleren van o.a. wachtruimtes, bewegwijzering en reclamedragers. Vanaf de fundatie t/m de oplevering, objecten plaatsen of verwijderen en eventueel het straatwerk aanpassen. Je bent tijdens de uitvoering het aanspreekpunt richting de klant, je bewaakt de planning en komt met initiatieven om het werk te optimaliseren. Samen met het team van projectleiders en werkvoorbereiders zorg je voor het realiseren van mooie projecten.

DIT BEN JIJ

Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Technisch onderlegd door opleiding in combinatie met ruime werkervaring, opgedaan bijvoorbeeld in de bouwsector of in de installatietechniek en eventueel ervaring met grondwerk / straatwerk / eenvoudig elektrawerk
  • Ervaring in een buitendienstfunctie / werken in de buitenlucht / geen last van hoogtevrees
  • Nauwkeurig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Samenwerken in een team
  • Rijbewijs B (eis) rijbewijs BE (pré)
  • VCA-basis certificaat (niet vereist)
  • DVP – digitaal veiligheidspaspoort (niet vereist)

Met ons team zijn we hard bezig met een volgende groeifase in het bestaan van OFN. Hieraan bijdragen betekent dat je goed beloond wordt in salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw verantwoordelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je motivatie en CV naar info@ofn.nl. t.a.v. personeelszaken of solliciteer direct via onderstaande button.

Solliciteer direct