• Magazijnmedewerker (vrijdag)

    Wij zoeken jou!

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

We hebben zin in de wereld van morgen, waarin producten slimmer en diensten efficiënter zijn en de impact op de wereld lager is. Hier dragen we samen met klanten en partners actief aan bij. We realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen of aan ons te verbinden. En dit doen we voor projecten en diensten in de openbare ruimte in Nederland en dagelijks maken vele duizenden mensen gebruik van onze producten en diensten.

OFN is hard aan het groeien en dit willen we blijven doen, daarom zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons komt versterken.

FUNCTIE

OFN wisselt wekelijks door heel Nederland meer dan 10.000 posters in o.a. bushokjes. Binnen deze functie ben je een onderdeel van de volledige voorbereiding om deze wisseling mogelijk te maken. De posters komen wekelijks op pallets binnen, waarbij door een team van 10-15 personen de posters worden gerold en klaar worden gemaakt voor de buitendienst medewerkers. Het zwaartepunt van deze voorbereiding is op vrijdag, vandaar dat we specifiek voor die dag invulling willen hebben van deze functie.

Het is een staande functie waarbij je iedere vrijdag vanaf 07:30 uur aan het werk bent.
Een leuke baan voor naast een studie, ander werk en een part time invulling van de week.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je motivatie en CV naar info@ofn.nl. t.a.v. personeelszaken of solliciteer direct via onderstaande button.

Solliciteer direct