• Projectondersteuner

  32 -40 uur

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

Sta je te popelen om bij een groeiende organisatie aan de slag te gaan, waar jaarlijks honderden mooie en duurzame projecten in de openbare ruimte gerealiseerd worden? Ben jij die regelaar die graag het initiatief neemt? Dan zijn wij het bedrijf waar jij naar opzoek bent. Kom werken bij OFN als projectondersteuner.

DE FUNCTIE

Voor het slagen van ieder project is het belangrijk dat iedereen goed samenwerkt en dat het overzicht bewaakt wordt. Als project ondersteuner voer je diverse project management office activiteiten uit. Denk hierbij aan rapporteren of ondersteunen in de inkoop, de financiën en de planning van een project. Daarnaast ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen elke fase van diverse projecten.

Om deze reden weet jouw team jou te vinden bij vragen en onduidelijkheden. Jij zorgt ervoor dat het project vloeiend kan blijven verlopen, zodat de projectmanager het project op een juiste manier kan leiden. De projecten binnen OFN zijn divers en daarmee ook de verschillende taken van de projectondersteuner.

Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om kleinere volledig projecten zelfstandig te realiseren.

DIT BEN JIJ

Wij zijn een match voor elkaar als jij betrokken bent en je het leuk vindt om elke dag met nieuwe zaken bezig te zijn. En verder:

 • Wanneer jij jezelf omschrijft als gestructureerd en punctueel.
 • Jij raakt enthousiast van verandering, je bent pragmatisch en je pakt snel dingen op.
 • Jij alles tot in detail kan regelen.
 • Goed overzicht kan behouden.
 • Sociaal- en communicatiefvaardig bent.
 • Over uitstekende Nederlandse taalvaardigheid beschikt.
 • Jij het leuk vindt om mee te denken over duurzaamheid en innovatie binnen jouw functie, afdeling en de organisatie.

Je collega’s waarderen jou als project ondersteuner, omdat ze altijd op je kunnen rekenen. Heb jij daarnaast een afgeronde mbo of hbo? Werkervaring mag, maar het gaat bij ons vooral om de kwaliteiten en drive van jou als persoon.

WELKOM BIJ OFN!

Je gaat gelijk aan de slag in de ondersteuning van diverse projecten en hebt direct contact met collega’s op kantoor, assemblage en buitendienst. Met de hulp van professionals doe je meteen al veel ervaring op. Door de grote diversiteit in uitdagingen binnen de projecten is het nooit saai en leer jij iedere dag weer meer.

Wat je uiteraard nog meer kunt verwachten bij ons?

 • Een marktconform startsalaris
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Een laptop en telefoon zodat je op elke locatie kunt werken.

INTERESSE?

Zie jij het ondersteunen binnen verschillende duurzame projecten wel zitten en heb je jouw to-do list al paraat? Mail je motivatie en CV naar info@ofn.nl t.a.v. personeelszaken en wie weet zien we je binnenkort.

Neem contact met ons op