• Werkvoorbereider

  32 -40 uur

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

We hebben zin in de wereld van morgen, waarin producten slimmer zijn, diensten efficiënter en de impact op de wereld lager is. Hier dragen we samen met klanten en partners actief aan bij. We realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, of aan ons te verbinden. Dit doen we voor projecten en diensten in de openbare ruimte in Nederland. Dagelijks maken vele duizenden mensen gebruik van onze producten en diensten.

OFN is hard aan het groeien en dit willen we blijven doen. Daarom zijn we opzoek naar iemand die ons team komt versterken in de functie van:

WERKVOORBEREIDER

Sta je te popelen om bij een informele organisatie aan de slag te gaan, waar bouwen aan een nieuwe en vooral duurzame toekomst voorop staat? Ben jij de spin in het web die zelfstandig organiseert en controleert? Meedenkt in de zoektocht naar oplossingen? Dan zijn wij het bedrijf waar jij naar opzoek bent. Kom werken bij OFN, waar jij meebouwt aan de fundamenten van onze projecten.

FUNCTIE

De werkvoorbereider maakt onderdeel uit van de afdeling projecten. De afdeling projecten staat continue in ontwikkeling en voor nieuwe uitdagingen bij OFN. Samen met de projectleider vorm jij voor een toegewezen aantal projecten het projectteam. Jij maakt en bewaakt de planning van buitenmonteurs en stuurt ze aan. Je bereidt je projecten voor en je begeleidt je projecten van begin tot eind. Je bent hét aanspreekpunt voor de aan je toegewezen projecten.

De functie is een mooie uitdaging voor jou om aan de basis van projecten een stevig fundament te bouwen. Je calculeert, organiseert, maakt projectplanningen en je ziet erop toe dat het project volgens plan verloopt.

Je brengt eventuele afwijkingen van planning in kaart. Je organiseert materiaal en middelen door bestelling en/of inkoop.

OFN kent een grote diversiteit aan projecten, groot en klein. Bij ieder project zoeken wij voortdurend naar innovatie en verduurzaming, het verschil maken. Wat deze functie zo leuk maakt is:

 • Jij staat aan het fundament van een project, jij hebt de touwtjes in handen;
 • Door jouw voorbereiding en begeleiding worden projecten op tijd opgeleverd;
 • Je innovatieve inbreng draagt bij aan het verschil dat OFN maakt;
 • We nemen je mee in de wereld van morgen en jij draagt daar direct je steentje aan bij

DIT BEN JIJ

Je hebt een technische achtergrond, bijv. (werktuig)bouwkunde, en je bent een organisator pur sang. Je hebt graag de touwtjes in handen en jij regelt het wel even. Je hebt daarbij overzicht over het geheel, terwijl je tot in detail de controle hebt. Het is voor jou juist een uitdaging als het even niet zo gaat als dat het was bedacht.

Daarnaast herken je je in het volgende:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent planmatig, opdrachtgericht, daadkrachtig en besluitvaardig.
 • Je bent zelfstandig en je neemt graag het initiatief.
 • Je kan goed samenwerken met collega’s op verschillende niveaus.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over innovatie binnen de afdeling en de organisatie.
 • Je hebt ervaring met werkvoorbereiding en projecten.

OFN groeit hard, met name door haar duurzame ambitie. Hieraan bijdragen betekent dat je goed beloond wordt in salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw verantwoordelijkheden.

INTERESSE?

Ben jij degene die ons team komt versterken? Mail je motivatie en CV naar info@ofn.nl t.a.v. personeelszaken en wie weet zien we je binnenkort!

Neem contact met ons op