• Medewerker Financiële Administratie

  Wij zoeken jou!

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

Sta je te popelen om bij een informele en innoverende organisatie aan de slag te gaan? Ben jij opgeruimd, geordend, werk je graag met cijfers, maak jij de balans op? Wil jij je kennis van en ervaring in financiële administratie in de breedte inzetten?

Dan zijn wij het bedrijf waar jij naar op zoek bent.

Kom werken bij OFN als medewerker financiële administratie voor 24 tot 40 uur, waar jij onze afdeling financiën in de breedste zin ondersteunt en samenwerkt met je collega’s financiën.

OFN is een gerenommeerd en vooruitstrevend bedrijf in het segment van de openbare buitenruimte langs de weg en langs het spoor. OFN groeit en ontwikkelt zich voortdurend in verduurzaming en duurzame toepassingen en is winnaar als inclusieve werkgever. Dit willen we blijven doen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die hieraan een steentje bijdraagt door ons team te komen versterken in de functie van medewerker financiële administratie.

WAT DOE JE ALS MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE BIJ OFN?

Je biedt in de breedste zin je toegevoegde waarde en ondersteuning aan de afdeling financiën. Samen met je collega’s voer je werkzaamheden uit als o.a.:  het verzamelen, controleren, coderen en tijdig verwerken van alle financiële documenten (inkopen, verkopen, bank, kas en declaraties). Tevens verzorg je samen de facturatie, het opmaken van betalingsvoorstellen aan crediteuren en draag je bij aan debiteurenbewaking. Iedere medewerker van de afdeling financiën kan in de basis het werk van zijn/haar collega uitvoeren en ontwikkelt en specialiseert daarnaast zichzelf in zijn/haar eigen kracht.

DIT BEN JIJ

 • We zijn een match als jij betrokken en discreet bent en voor jou secuur en gestructureerd werken vanzelfsprekend is.En verder:
  • Je bent MBO+/ HBO geschoold, of je beschikt aantoonbaar over MBO+/HBO denk- en werkvermogen
  • Je bent accuraat, je werkt nauwkeurig
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent gestructureerd en behoudt het overzicht
  • Je hebt een actieve houding en je neemt graag het initiatief
  • Je hebt ervaring als financieel medewerker, of in de accountancy of boekhouding
  • Je hebt ervaring met en minstens basiskennis van een boekhoudprogramma (Exact is een pré)

   

  Werkervaring is zeker een pre, maar het gaat bij ons vooral om de kwaliteiten, talenten en motivatie van jou als persoon.

WELKOM BIJ OFN!

Je wordt ingewerkt door je collega financieel administrateur en tevens ga je direct aan de slag met werkzaamheden die je zelfstandig kan oppakken. Door de diversiteit in uitdagingen en werkzaamheden is het nooit saai en leer jij iedere dag weer bij.

Wat je uiteraard nog meer kunt verwachten bij ons?

 • Een marktconform startsalaris
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst van 24 – 40 uur per week

INTERESSE?

Ben jij degene die ons team komt versterken? Wij zien je sollicitatie graag spoedig tegemoet. Dat kan via onze website en info-mail t.a.v. personeelszaken en wie weet zien we je binnenkort!

Solliciteer direct