• Financieel medewerker

    Wij zoeken jou!

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

We hebben zin in de wereld van morgen, waarin producten slimmer en diensten efficiënter zijn en de impact op de wereld lager is. Hier dragen we samen met klanten en partners actief aan bij. We realiseren dit door continu innovatieve en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen of aan ons te verbinden. En dit doen we voor projecten en diensten in de openbare ruimte in Nederland en dagelijks maken vele duizenden mensen gebruik van onze producten en diensten.

OFN is hard aan het groeien en dit willen we blijven doen, daarom zijn we op zoek naar een financieel medewerker die ons team komt versterken.

WAT DOE JE ALS FINANCIEEL MEDEWERKER BIJ OFN?

Als financieel medewerker met receptietaken ben je onderdeel van de afdeling finance. Als financiële alleskunner (24-40 uur) ben je verantwoordelijk voor onder andere het verzamelen, controleren, coderen en tijdige verwerking van alle financiële documenten (inkopen, verkopen, bank, kas en declaraties). Tevens draag je zorg voor de facturatie, het opmaken van betalingsvoorstellen aan crediteuren en ben je verantwoordelijk voor de debiteurenbewaking. Naast het verwerken van de financiële documenten, ben je verantwoordelijk voor de beantwoording en afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken, alsmede het ontvangen en te woord staan van bezoekers. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheren en het op peil houden van de voorraad kantoorbenodigdheden en van de voorraad kantine en huishoudelijke benodigdheden, verwerken van de post en het reserveren van vergaderruimtes.

DIT BEN JIJ

  • Is precies, nauwkeurig en stressbestendig
  • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Staat met beide benen op de grond en functioneert uitstekend in een team
  • Heeft minimaal een MBO diploma niveau 4 en/of praktijkdiploma boekhouden (PDB)
  • Heeft minimaal 3 jaar werkervaring als financieel administratief medewerker
  • Heeft uitstekende kennis van het boekhoudprogramma Exact
  • Heeft affiniteit met lichte receptionele taken

Salarisindicatie o.b.v. fulltime is € 2.350,00 – € 3,200,00 bruto per maand.

WELKOM BIJ OFN!

Met ons team zijn we hard bezig met een volgende groeifase in het bestaan van OFN. Hieraan bijdragen betekent dat je goed beloond wordt in salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw verantwoordelijkheden.

INTERESSE?

Zie jij de calculatie binnen verschillende duurzame projecten wel zitten? Mail je motivatie en CV naar info@ofn.nl t.a.v. personeelszaken en wie weet zien we je binnenkort.

Solliciteer direct