• Calculator

  Wij zoeken jou!

OFN – INNOVATIE VOOR ONDERWEG

Wil jij bij een groeiende en moderne organisatie aan de slag te gaan, waar jaarlijks honderden mooie en duurzame projecten in de openbare ruimte gerealiseerd worden? Kunnen onze projecten rekenen op jouw calculaties en je toegevoegde waarde aan het succes? Dan zijn wij het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Kom werken bij OFN als calculator.

WAT DOE JE ALS CALCULATOR BIJ OFN?

Om projecten met succes op te leveren is het belangrijk dat vooraf berekend en doorgerekend is wat een project financieel behelst. Als calculator heb jij in nauwe samenwerking met onze sales, projectleiders en werkvoorbereiders tot in detail projecten financieel ingevuld en uitgewerkt. Daarnaast zit je uitdaging in het mede aantrekkelijk maken en doorrekenen van duurzame toepassingen en oplossingen, niet als alternatief, maar als basis.

Met een juiste mix van technisch inzicht, kennis en creativiteit draag jij direct bij aan het succes van een project. Jij maakt scherpe doch winstgevende aanbiedingen. Je werkt voornamelijk aan projecten groter dan €50K. Door je invloed als inkoper, weet jij als geen ander de juiste inschattingen te maken in het voortraject van projecten, een berekende doorloop van projecten, wat leidt tot een succesvol resultaat op basis van nacalculaties.

DIT BEN JIJ

Wij zijn een match voor elkaar als jij betrokken bent en je het leuk vindt om elke dag met nieuwe zaken bezig te zijn. En verder:

 • Wanneer jij jezelf omschrijft als gestructureerd en punctueel.
 • Jij raakt enthousiast van verandering, je bent pragmatisch en je pakt snel dingen op.
 • Goed overzicht kan behouden.
 • Sociaal- en communicatiefvaardig bent.
 • Over uitstekende Nederlandse taalvaardigheid beschikt.
 • Jij het leuk vindt om mee te denken over duurzaamheid en innovatie binnen jouw functie, afdeling en de organisatie.

Je collega’s waarderen jou als calculator / inkoper, omdat ze altijd op je kunnen rekenen. Heb of denk jij daarnaast op HBO niveau? Werkervaring als calculator of inkoper is zeker een pre, maar het gaat bij ons vooral om de kwaliteiten en drive van jou als persoon.

WELKOM BIJ OFN!

Je gaat gelijk aan de slag met diverse projecten en je hebt direct contact met collega’s op kantoor, werkvoorbereiders, projectondersteuners en projectleiders. Met de hulp van professionals doe je meteen al veel ervaring op. Door de grote diversiteit in uitdagingen binnen de projecten is het nooit saai en leer jij iedere dag weer meer.

Wat je uiteraard nog meer kunt verwachten bij ons?

 • Een marktconform startsalaris
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Een laptop en telefoon zodat je op elke locatie kunt werken.

INTERESSE?

Zie jij de calculatie binnen verschillende duurzame projecten wel zitten? Mail je motivatie en CV naar info@ofn.nl t.a.v. personeelszaken en wie weet zien we je binnenkort.

Solliciteer direct