• Advies

    Advies op maat

Het objectief adviseren van de klant is onderscheidend in onze werkwijze. Door onze jarenlange ervaring en het specialisme in de markt van het OV-meubilair zijn we een bekwame gesprekspartner en kunnen wij ten alle tijden geschikt en op maat gemaakt advies geven.

Mede hierdoor heeft OFN een groot aantal klanten die al jaren een trouwe afnemer zijn van projecten en producten, waaronder ProRail, diverse gemeenten en provincies, verscheidene vervoersdiensten, een aantal grote buitenreclame-exploitanten en, sinds de afgelopen jaren, een groot aantal civiele marktpartijen. Zo hebben wij deelgenomen aan diverse initiatieven van het CROW, een nationaal kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Dit heeft onder andere geleid tot de publicatie van het handboek halteplaatsen waar wij een wezenlijke bijdrage aan hebben geleverd.

Wilt u een afspraak maken met een accountmanager of meer informatie ontvangen om te bekijken wat OFN voor u kan betekenen? Klik dan hier voor een afspraak.

Neem contact met ons op