• Waarvoor kunt u bij OFN terecht?

Ten tijde van de oprichting van OFN, in 2001, lag de focus met name op het wegmeubilair en de bewegwijzering op stations.

Inmiddels is ons portfolio flink uitgebreid.

Wij zetten actief in op innovatie van producten en diensten met een drastische impactvermindering op de wereld. Door producten en diensten zelf of met partners te ontwikkelen, zetten we een nieuwe stap in het uitbouwen van onze onderneming. Tevens verbreden wij onze focus naar nieuwe (duurzame) markten, zoals geluidsschermen met zonnepanelen, energiezuinige tunnelinrichting, een circulair biobased verkeersbord, of een slimme afvalbak die werkt op zonne-energie. Door een combinatie van ingezette optimalisaties, verbreding en innovaties realiseren we nieuwe duurzamere producten en diensten die aansluiten op de behoeften van opdrachtgevers én waar onze partners in aanbestedingen het verschil maken.

OFN nodigt u graag uit een kijkje te nemen in onze productcategorieën voor een eerste indruk. Wilt u meer informatie, een offerte ontvangen of een (vrijblijvend) adviesgesprek? Neem dan contact op via info@ofn.nl of klik hier voor een afspraak.

Neem contact met ons op