• Certificering

    Aandacht voor kwaliteit

Zorg voor de wereld
Veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsvoering. Voor OFN is een milieubewuste realisatie en uitvoering van werkzaamheden van groot belang. Een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk zien we als een must! Daarom zijn wij ook aangesloten bij hét platform voor koplopers in de circulaire en inclusieve economie; Cirkelstad, om op het gebied van het circulaire gedachtegoed kennis te waarborgen en met elkaar versnelling hierin op gang te brengen.

Co2 bewust
OFN streeft bij het uitvoeren van haar werkzaamheden naar het zoveel mogelijk reduceren van de CO2 uitstoot. Hiervoor worden de eisen van de CO2 prestatieladder van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) gevolgd. Deze eisen passen goed bij onze eigen visie op duurzaamheid. Samen met medewerkers, leveranciers en klanten werken wij aan het hele proces om met onze activiteiten tot een zo minimaal mogelijke belasting van het milieu te komen.

Lees hier meer over het CO2 beleid van OFN.

Certificering
Onze ruime ervaring van negentien jaar in het gecertificeerd ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van objecten presenteren we graag hieronder als accreditief. OFN is gecertificeerd voor VCA** (veiligheid), ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu), en de CO2-prestatieladder niveau 5. De actuele certificaten kunt u hieronder bekijken en downloaden:

Neem contact met ons op