English | French | Spanish | Deutch

Haltepaal Ofinium

Haltepaal Ofinium

Uitgevoerd in duurzaam aluminium is de nieuwe haltepaal van OFN, de Ofinium, een product waar we trots op zijn. Het is één geheel, een volwaardig design. De paal is modulair opgebouwd, waardoor hij verkrijgbaar is als enkel- of dubbelzijdige variant, te stapelen is tot zuil en verkrijgbaar met DRIS (digitaal reis informatie systeem).

Aan alles gedacht
De haltepaal doet exact waarvoor hij bestemd is, maar dan ook niks meer. De informatie is actueel en direct duidelijk. Reizigers hoeven niet te zoeken. Tegelijkertijd veroorzaakt de paal door de eenvoud van het ontwerp, zo min mogelijk ruis in het straatbeeld. Maar natuurlijk is het, zo gauw als deze geplaatst is, wel een onderdeel van het straatbeeld. Belangrijk is daarom dat hij daar wat positiefs aan toevoegt. Niet alleen nu, maar ook over tientallen jaren. Een haltepaal is geen product dat om de vijf jaar vervangen wordt. Door als materiaal voor aluminium te kiezen, is duurzaamheid gewaarborgd. Hij verweert niet, is vandalisme bestendig en is eenvoudig schoon te houden.

Uw logo
De paal kan volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van elke gemeente, provincie of vervoerder. Diverse producten binnen ons assortiment sluiten qua ontwerp perfect aan bij de Ofinium, wat zorgt voor een eenduidige, moderne halte uitstraling.

Download hieronder de productinformatie:
OFN Ofinium Haltepaal

< Terug naar overzicht