English | French | Spanish | Deutch

Gouwe abri

Gouwe-lijn

Ons stijlvolle basismodel. Onopvallend in het straatbeeld, tijdloos en goed betaalbaar. Door zijn eenvoudige design past hij binnen elke huisstijl. Met daarbij de veelzijdige combinatie mogelijkheden, zijn de Gouwe-producten echte kameleons.

Gouwe abri
De Gouwe Abri is een elegante abri met een strakke lijn. Het ontwerp is eenvoudig. Alle overbodige materialen of toevoegingen zijn weggelaten. Zo is de achterwand vrij van staanders. Hierdoor is de meest neutrale uitstraling verkregen, waardoor hij in elke omgeving past. Bovendien is de abri hierdoor zeer aantrekkelijk geprijsd. Door de modulaire opbouw zijn vele variaties mogelijk, zoals een versmalde uitvoering bij beperkte ruimte of een extra ruit aan de voorzijde bij windgevoelige locaties. Het ontwerp heeft geen scherpe randen en of punten, waaraan de reiziger zich zou kunnen verwonden.

Nacht-zon
De Gouwe heeft een aantal bijzondere extra opties. Zo kan er een zonnepaneel op het dak worden aangebracht. Door het verdiepte dak zijn de panelen niet zichtbaar. Als het donker is gaan via de bewegingssensor de lampen in de abri aan. Hiervoor is geen elektra aansluiting nodig! Op elke plek, hoe afgelegen ook, kan een veilige wachtplaats worden gecreëerd.

Verwarmd
De verwarmde versie kan de ergste kou en wind weggenemen. Deze is volledig afsluitbaar en heeft een thermostaat. Op gure, open plaatsen kan dit het wachtcomfort enorm verbeteren. Indien gewenst kan de abri na afloop van de dienstregeling worden afgesloten.

Download hieronder de productinformatie:
Gouwe abri 2 stramien
Gouwe abri 3 stramien

< Terug naar overzicht