English | French | Spanish | Deutch

Cresta abri

Cresta abri

De nieuwe abri binnen het OFN assortiment is de naam Cresta gedoopt. De naam is de vertaling voor het ‘kuifje’ waar de abri aan te herkennen is. Het dak is niet alleen qua vorm uniek in zijn soort, maar zeker het materiaal en de samenstelling van het dak is verrassend.

De onderhoudsvriendelijke 2 en 3 stramiens wachtruimte is rondom voorzien van gehard glas en aan de linkerzijde voorzien van een dubbelzijdige, van binnenuit verlichte Abri formaat reclamevitrine die in de toekomst ook eenvoudig om te zetten is naar een digitale reclamedrager. Als bijna vanzelfsprekend hebben we bij het ontwikkelen van onze nieuwste abri optimaal gebruik gemaakt van recyclebare materialen die eenvoudig schoon te houden zijn. Zo hebben we het bankje voorzien van een comfortabel aanvoelend, FSC gekeurd houten zitvlak en is deze abri met alle toegepaste componenten als uiterst duurzaam te betitelen. Dit onderschrijft de gehele filosofie dat wij duurzaamheid als kernwaarde zien.

Aantrekkelijk onderhoud
Met de ontwikkeling en het produceren van de Cresta-abri spelen we in op de wens van onze relaties om een financieel en esthetisch attractieve abri aan te bieden die in combinatie met reclame-exploitatie en het onderhoud door OFS erg aantrekkelijk is voor gemeenten en provincies.

Download hieronder de productinformatie:
Cresta abri 2 stramien
Cresta abri 3 stramien

< Terug naar overzicht