English | French | Spanish | Deutch

OV meubilair

Kwaliteitsgarantie

Een continue garantie op kwaliteit is een belangrijke waarde van OFN. Alle producten die wij in ons assortiment opnemen, voldoen daarom aan een aantal kwaliteitseisen.

Transparant
Transparantie draagt bij aan het gevoel van veiligheid en zorgt ervoor dat het straatbeeld zo min mogelijk wordt verstoord. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van licht doorlatende of doorzichtige materialen en goede (LED) verlichting, die aan de voorkant en/of in de reclamevitrine is aangebracht.

Onderhoudsarm
Een schone, goed onderhouden abri geeft een gebied een frisse, veilige uitstraling. Bovendien lokken ze minder (erosie)vandalisme uit. Al onze producten zijn zo ontworpen dat er minimaal onderhoud nodig is, om ze er op hun best uit te laten zien. Bijvoorbeeld door de oppervlakte zo te maken dat vuil zich niet makkelijk hecht. Een kleine opening aan de onderkant van de abri en een zwevende bank zorgen ervoor dat er geen bladeren of ander vuil blijft hangen. Goede afwateringsconstructies verminderden het opspattende regenwater aanzienlijk,  waardoor de ruiten schoon blijven.

Vandalisme bestendig
Beschadigde producten zijn niet alleen een doorn in het oog, ze zorgen ook voor een onveilig gevoel. We ontwerpen al onze producten zo, dat ze niet aantrekkelijk zijn voor vandalen. Bijvoorbeeld door een goede afwerking, waardoor zo min mogelijk constructie elementen, zoals rubberprofielen en schroeven, zichtbaar zijn.

Duurzaamheid
We hechten belang aan het welzijn van onze medewerkers en de aarde waarop wij mogen leven. Al onze innovaties zijn altijd gericht op verduurzaming van het product of proces. Zo is de levensduur van al onze producten twintig jaar. En kiezen we onze leveranciers uit op basis van hun duurzaamheidsbeleid. Lees hier meer over onze missie en visie rondom duurzaamheid.

OFN en OFS willen met haar diensten bijdragen aan een beter openbaar vervoer in Nederland. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de reiziger. Wij zijn pas tevreden als iedereen dat is. 

< Naar productoverzicht