English | French | Spanish | Deutch

Bewegwijzering

NS & ProRail – Bewegwijzering

Op stations valt veel te communiceren. Aankomende reizigers zoeken naar duidelijke naamborden, terwijl vertrekkende reizigers geholpen zijn met goede huisregelborden, eenduidige richtingaanwijzers en heldere perronborden.

Naast de standaard perronbewegwijzering kunnen wij ook gevelteksten, logo’s en stationsklokken verzorgen. Deze zijn op aanvraag leverbaar in elke gewenste maat, uitgevoerd volgens de ProRail norm.

Verlichting
Bewegwijzeringen zijn er in enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoeringen. De onverlichte bewegwijzering wordt voornamelijk op het perron gebruikt, zoals stationsnaamborden. De verlichte variant is verkrijgbaar in tl en energiezuinige led uitvoering.

Ophangconstructies en draagmasten
Wij onderscheiden ons is de ophangconstructie. Naast de standaard constructies heeft OFN ook doelgerichte constructies ontworpen en geplaatst, zoals een zeer gedegen plafond bevestiging. Deze flexibiliteit zorgt voor meer vrijheid in eisen.

Alle varianten zijn volgens NS- specificaties SPC 00176-V001 uitgevoerd. De NS seinen worden geleverd en gemonteerd volgens SPC 00057-V00 normen. Bewegwijzering volgens “Elementenboek Belettering- en Bewegwijzering NS Stations januari 2003”. De aangeboden bewegwijzering is gebaseerd op het aangeleverde Plan Mijksenaar.

< Terug naar overzicht