English | French | Spanish | Deutch

Woerden heeft primeur: de Landmark!

Met de complimenten van de Spoorbouwmeester presenteerde OFN afgelopen vrijdag het prototype van het nieuwe product van ProRail. In de komende periode zal op meerdere stations deze Landmark geplaatst worden om de vindbaarheid van fietsstallingen op de NS Stations te vergroten.

Twee in één
De volle stations en de drukte door samenkomen van de diverse verkeersentiteiten nabij die stations maken een goede bewegwijzering meer dan noodzakelijk. ProRail is al geruime tijd bezig om deze bewegwijzering op en rondom de stations te upgraden om voor een betere doorstoming te zorgen en mensen veilig en duidelijk hun gewenste route te wijzen. Het nieuwe serviceproduct van ProRail, de Landmark, wordt geplaatst bij de entree van fietsstallingen van NS Stations en zal ervoor zorgen dat mensen makkelijker en vlotter hun parkeervoorziening zullen vinden.
“Deze opdracht is een verlengstuk van onze opdracht voor de Wayfinding op de NS Stations. En natuurlijk hebben we deze verlichte bewegwijzeringszuilen uitgerust met onze zeer energiezuinige OLAS. Een prototype waar wij en onze partners dan ook best trots op mogen zijn!’ laat Bart van Dorst, projectleider van OFN weten. “In de toekomst zal ook het beschikbare aantal parkeerplaatsen op de zuil vermeld worden. De frontplaat om dit te laten zien, hebben we al in ontwikkeling!”