English | French | Spanish | Deutch

Wayfinding, a way of living

Projectleider Bart van Dorst vond dit jaar wel een heel mooi cadeau in de brievenbus met Valentijn. “We hebben de laatste weken veel energie en aandacht van elkaar gevraagd hier bij OFN en OFS. Heel spannend allemaal, maar als je te horen krijgt dat ons bedrijf één van de twee partijen is aan wie de opdracht gegund is, dan is dat wel een heel mooi bericht op een ansichtkaart!”

Teamwork
OFN heeft met succes meegedongen naar de Europese aanbesteding Wayfinding aangaande het beheerst toegankelijk maken van de treinstations van NS. Als gevolg van de realisatie van de OV Chipkaart en Poortjes heeft NS behoefte aan aanpassing van de Wayfinding op de stations. Op basis van onze jarenlange ervaring is met veel inzet en enthousiasme aan een passende aanbieding gewerkt: “Er was maar een beperkt beschikbare tijd en we hebben met z’n allen laten zien dat OFN en OFS een compleet team is,” vertelt de nieuwste projectleider bij OFN. “Doordat alle werkzaamheden van deze bewegwijzering in clusters van 5 à 6 stations aangeboden worden, is het voor ons een uitdaging om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Dat is OFN en OFS natuurlijk op het lijf geschreven!”

Partners
De opdracht bestaat overigens niet alleen uit de productie en montage van de bewegwijzering, maar bevat ook elektro- en civieltechnische aspecten. “Hier komt onze goede samenwerking met onze partners weer goed van pas!”

Groot compliment
Bart ziet de gunning als een compliment voor het teamwork van OFN en OFS: “Er is door NS niet alleen beoordeeld op prijs. Kwaliteit en tijdigheid speelden ook een heel grote rol in de weging. En dat we met al deze criteria de Wayfinding op de NS stations mogen verzorgen, daar mogen we dan als OFN en OFS trots op zijn!”