English | French | Spanish | Deutch

Unieke beurspresentatie door OFN en OFS

OFN heeft zich samen met OFS op De dag van de Openbare ruimte van 12 en 13 oktober in Houten op een unieke wijze gepresenteerd. Het doel van de beursdagen was om aan de bestaande en nieuwe relaties aan te geven wat OFN en OFS allemaal voor hen kan betekenen.

OFN als projectorganisatie

Samen met ons zusterbedrijf Outdoor Furniture Services (OFS), en in samenwerking met Leicon, heeft OFN het voor elkaar gekregen een heus busstation neer te zetten.  Een Abora abri, perronbanden van Leicon, een L3+ haltepaal, een wasborstel en niet te vergeten een LiN afvalbak. Bij de opbouw op dinsdag was al duidelijk dat mensen nieuwsgierig waren en  vaak even om het hoekje wilden kijken.

Het afgelopen jaar is OFN naar buiten getreden als projectorganisatie.  Het ontwerpen, produceren, leveren, installeren en onderhouden van OV-meubilair is wat wij verzorgen en coördineren. Kort gezegd kan OFN een compleet busperron inrichten en onderhouden. Door een compleet ingericht busperron te laten zien, met de koppeling met OFS,  werd dit in een oogopslag duidelijk.

OFS is een snelgroeiend bedrijf dat volgens de zelfde normen werkt als Outdoor Furniture Nederland. Voor klanten is OFS een ideale oplossing voor het onderhouden van het OV-meubilair.

Net als OFN wil OFS voorlopen als het gaat om duurzaam ondernemen. Te samen hebben we niveau 3 behaald van de CO² prestatieladder. Op de beurs is dit gepresenteerd door middel van een poster in de abri en door de duurzame LED armatuur in de posterbak.

De beurs was een groot succes. Voor de organisatie is de het groeiende bezoekersaantal van 5% een succes. Voor ons hebben de nieuwe bedrijfsbrochure van zowel OFN als OFS bijgedragen aan ons eigen succes. In beide brochures laten de bedrijven hun sterke punten zien en de toegevoegde waarde voor de klant. Interesse in de brochure? Vul dan hier het contactformulier in en vermeld de interesse.