English | French | Spanish | Deutch

Thuis aan de slag

Vanaf heden verzorgen OFN en OFS voor provincie Gelderland het leveren, plaatsen, onderhouden en schade herstellen van het meubilair op carpoolplaatsen, fietsvoorzieningen en bushaltes. “Een hele eer!”

Provincie Gelderland, de thuishaven van zowel OFN (gevestigd in Buren) als OFS (gevestigd in Andelst), wat zorgt voor een extra binding met de omgeving. Accountmanager Alexander Meloen: “En daarom voelt het als een grote eer dat wij deze opdracht mogen uitvoeren. Bovendien leverden wij een groot deel van de huidige producten. Nu we ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, doen wij hier waar we het allerbeste in zijn; ontzorgen van A tot Z.”

Visitekaartje
Het voelt ook als een prettig idee dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de abri’s. Alexander: “Niet alleen voor de provincie en alle reizigers is het belangrijk dat het meubilair er perfect bij staat, ook voor ons geldt dat. Ze zijn ons visitekaartje. We kunnen nu controle houden op het waarborgen van het kwaliteitsniveau waar wij voor staan.”

Flexibel
De provincie heeft een eigen ID systeem. Alexander: “Wij nemen deze over in ons management rapportage systeem. Dit is voor ons geen enkel probleem. Het zou gek zijn als gemeente of provincies hun systeem zouden moeten aanpassen op ons. De omgekeerde wereld; zij zijn de klant!”