English | French | Spanish | Deutch

OFN is verhuisd!

Het begon allemaal in de Graafschapsstraat in Buren.
Op 1 april 2001 timmerden Henk en Frans zélf het uithangbord met de naam Outdoor Furniture Nederland op de pui van het bedrijfspand met twee kantoortjes en een keukentje. Het begin van ons bedrijf wat nu inmiddels met een groot aantal medewerkers op professionele wijze op vele fronten ‘aan de weg’ timmert!

In de afgelopen 15 jaar zijn we een zeer ervaren marktpartij geworden op het gebied van buitenmeubilair op stopplaatsen in het openbaar vervoer. Zo verzorgen we inmiddels voor honderden gemeentes en diverse provincies het gehele proces van ontwerp, productie, plaatsing en beheer&onderhoud van vele plattegrondkasten, reclameobjecten, stadsbakens, fietsoverkappingen, abri’s en ander haltemeubilair.
Verder zijn we zeer actief in de railsector en bijna alle NS Stations zijn (deels of compleet) voorzien van OFN-meubilair. OFN is tevens contracthouder van de overeenkomst Wayfinding van NS: de bewegwijzering om reizigers volledig en juist te informeren over hun te nemen route op de stations.

We hebben de afgelopen jaren gewerkt aan taken waar we goed in zijn en groeien nu uit ons jasje. We hebben meer ruimte nodig om ons verder te ontwikkelen als bedrijf en alle vernieuwingen waar we achter de schermen al mee bezig waren, uit te kunnen rollen.

Die ruimte hebben we gevonden!

Per 1 februari hebben we de geboortegrond van OFN verlaten en huizen we op een prachtige zichtlocatie langs de A15.
In het ruime, fraaie en inspirerende pand in Geldermalsen aan De Ooyen 25 op het bedrijventerrein Hondsgemet slaat OFN haar vleugels verder uit. Samen met een aantal ‘nieuwe’ collega’s van de montageafdeling van onze zusteronderneming OFS zullen we in ons nieuwe onderkomen, aan de snelweg die west en oost Nederland met elkaar verbindt, de verbinding vinden naar de digitale snelweg. De verdere ontplooiing van een grensverleggend bedrijf zal hier plaatsvinden.

2017 belooft een mooi en bedrijvig jaar te worden, waarin we alle plannen uitrollen en zullen blijven zorgen voor elkaar en onze relaties!

Wanneer zien we ú in Geldermalsen?

Met vriendelijke groet,

Henk, Frans, Wendeline, Yvonne, Koert, Alexander, Ellen, Sean, Coert, Bart, Sylvia, Niels, Kees en Aloïs.