English | French | Spanish | Deutch

Nieuwe websites!

Zowel OFN als OFS hebben een nieuwe website. “Het web ontwikkelt razendsnel. Wij zijn een innovatief bedrijf, dat de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten houdt. Daar hoort af en toe een nieuwe website bij.”

In het nieuwe ontwerp zijn OFN en OFS volledig op elkaar afgestemd. Operationeel manager David Baars: “De twee bedrijven gaan steeds nauwer samenwerken. Dit levert voor zowel onszelf, als voor onze klanten veel voordeel op. Ze vullen elkaar perfect aan qua dienstverlening. Dit willen we ook naar buiten toe zo communiceren. Vandaar dat we beide websites een eenduidige uitstraling hebben gegeven.”

Comfortabel zoeken
Het nieuwe design is overzichtelijker en moderner. Het aanbod aan producten en diensten is overzichtelijk in beeld gebracht. “We wilden dat de ontwikkelingen qua professionalisering die binnen beide bedrijven hebben plaatsgevonden, ook naar buiten toe zichtbaar zijn. Ook is over de structuur van de site goed nagedacht, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. In een duidelijke, complete website ligt ook een belangrijk stuk service en ontzorgen van je klant.“

Benieuwd naar de nieuwe websites? Bekijk hier OFN en OFS