English | French | Spanish | Deutch

Meer fietsparkeer

Nederland fietsland. Een prachtig feit. Maar het goed en veilig kunnen parkeren van je fiets is wel van belang. Daarom heeft OFN haar productassortiment uitgebreid met diverse fietsparkeer mogelijkheden.

Al 12,5 jaar verzorgt OFN het meubilair rond het openbaar vervoer. De OV-reis begint bij aankomst op het eerste station, wat voor veel Nederlands het parkeren van hun fiets betekent. “Wij verzorgen OV-meubilair. Fietsoverkappingen hebben we al langer. Maar ook de rekken waarin reizigers hun fiets kunnen parkeren, zijn een wezenlijk onderdeel van een goede halteplaats. Daarom wilden we ook dit in ons eigen assortiment hebben,” verklaart directeur Henk Baars.

FietsParKeur
Zo kunnen we nu ook dubbellaagse rekken en ‘nietjes’ leveren. Deze laatste zijn vierkante metalen objecten, waar de fiets tegen aan kan leunen. Alle materialen zijn onderhoudsarm, hebben een goed uitgedacht design en een lange levensduur. Ook hebben alle producten het FietsParKeur certificaat. Ons zusterbedrijf OFS kan de plaatsing en het onderhoud verzorgen. Henk: “Zo ontzorgen we zoals we beloven, van A tot Z.”

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel naar 0344 – 57 66 77 of mail naar info@ofn.nl