English | French | Spanish | Deutch

Aan het woord: Mascha Vos

“Ik zit helemaal op mijn plek!” vertelt één van de twee nieuwe collega’s die OFN na de verhuizing heeft verwelkomt. Mascha Vos is de ene helft van de duobaan als receptioniste van het nieuwe kantoor in Geldermalsen.

B2B
“Mijn studie secretarieel medewerkster heb ik gevolgd aan het Da Vinci college in Gorinchem. Daarna heb ik eigenlijk altijd gewerkt als administratief medewerkster of receptioniste. De laatste jaren als klantadviseur bij een grote zorgorganisatie. Maar als ik dat nu vergelijk met mijn werk bij OFN, heb ik het hier veel meer naar mijn zin. In deze omgeving van business to business is het werk echt heel persoonlijk.” Naast de receptietaken houdt Mascha zich bezig met de urenadministratie voor de monteurs van OFN en ondersteunt ze de financiële administratie. “De combinatie receptie en administratieve werkzaamheden zorgt ervoor dat ik ervaar welke werkzaamheden er spelen binnen het bedrijf waardoor ik telefonische vragen makkelijk kan beantwoorden of doorgeven aan de verantwoordelijke collega binnen ons bedrijf.”

Duobaan
Mascha en haar eveneens nieuwe collega Marjolein, delen de duobaan bij OFN. “De vrijdagen werk ik niet en ben dan eigenlijk altijd te vinden op de manege. Mijn dochters rijden beiden paard en deze sport vraagt eveneens de nodige tijdsinvestering van mij.” Ook de weekenden staan vaak in het teken van de jonge ‘Ankie’s’. En als er geen grote volte’s in de bak worden gestapt, draven de dames van winkel naar winkel. “Maar ja…daar heb ik natuurlijk meiden voor gekregen”, zegt Mascha met een stralende lach!