English | French | Spanish | Deutch

Get the spirit

“Dit is de tiende al die we in de afgelopen 4 jaar geplaatst hebben,” meldt Koert, projectleider van de overkappingen op de tankplaatsen van CNG Net. “En dit jaar komen er nog twee bij!”

Modern tintje
CNG Net is de opdrachtgever van het project om op diverse locaties in Nederland en België pompstations van een overkapping te voorzien. “Toen CNG Net een kleine vier jaar geleden bij ons kwam met de vraag om mee te denken over het idee om een abri beschutting te bieden aan gasten van het pompstation, konden we elkaar al snel vinden. De Abora-abri, een transparant type die modulair opgebouwd kan worden, bleek al snel helemaal passend te zijn in het concept wat CNG voor ogen had. De halve, twee stramiens abri hebben we voorzien van een moderne blauwe led-strip wat bij alle stations terug te vinden is.”

Betere wereld
CNG Net exploiteert een netwerk van CNG-tankstations in heel Nederland en maakt daarmee rijden op CNG-brandstof voor iedereen bereikbaar. Het is de grootste leverancier van aardgas en Groengas in Nederland en dat ze een breed palet aan schone alternatieve brandstoffen aanbiedt, spreek OFN ook nog eens enorm aan. “Zelf werkt OFN er ook hard aan om de hoogste sport op de CO2 prestatieladder te behouden en proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu door recyclebare materialen te gebruiken voor onze producten. Wanneer je dan een opdrachtgever als CNG Net krijgt, past dat nog eens extra bij de filosofie dat OFN duurzaamheid als kernwaarde van het bedrijf ziet. Koert Bregt laat nog weten: “Natuurlijk is het een trend om je als bedrijf je bezig te houden met het sparen van milieu, maar wij vinden de zorg om deze wereld ook gewoon belangrijk.”