English | French | Spanish | Deutch

Eindelijk in Buren

Vol trots kon Henk Baars samen met Wethouder de heer De Ronde zijn glas champagne heffen bij de officiële in gebruik name van de nieuwe abri’s in de Gemeente Buren.

Op de Ridder Allartlaan in Buren zelf, bij de kerk in Erichem en bij de kerk te Zoelmond, werden deze week de oude en in zeer slecht staat verkerende bushokjes eindelijk vervangen door nieuwe Abora abri’s.  Een enorm verschil.

De abri’s zijn geleverd door Outdoor Furniture Nederland, B.V.(OFN) ,gevestigd in Buren zelf en eigendom van Burenaar Henk Baars. Toen Henk Baars bijna 12 jaar geleden zijn bedrijf opzette, was één van zijn eerste speerpunten het vervangen van de gemeentelijke abri’s. Dit bleek echter niet zo makkelijk, en hij werd hier dan ook herhaaldelijk op aangesproken.  Maar, aldus Henk Baars: “ Al het mooie laat op zich wachten, en onder het huidige gemeentebestuur zijn ze er dan toch gekomen “.

De abri’s werden op de Ridder Allartlaan door vertegenwoordigers van OFN, de Gemeente en vooral door de buurtbewoners feestelijk onthuld en in gebruik genomen.