English | French | Spanish | Deutch

De vaart erin langs Vaartsche Rijn

Kort voor de Kerst heeft OFN de inrichting voor NS Station Vaartsche Rijn opgeleverd. OFN heeft ervoor gezorgd dat alle abri’s, banken en prullenbakken er staan. “En de bewegwijzering die overal op dit fraaie station hangt, komt natuurlijk ook van ons.”

Hoog en droog
Op 9 december is de doorgang bij de Oosterkade, onder het nieuwe station Vaartsche Rijn, feestelijk geopend. “Het is een prachtig ontworpen station, zo’n zes meter boven straatniveau. Wanneer je dan als projectleider weet dat de montage van de borden een grote uitdaging was, kijk je met gepaste trots terug op de realisatie van een mooi project.”

Overleg
Zo’n prachtig project komt nooit vanzelf: ‘Er is bijzonder prettig samengewerkt met de mensen van Combinatie Strukton Infratechnieken-Colijn-Reef. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er een fraai station staat waar alles tot op de puntjes klopt!” Op het nieuwe station tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten zullen vanaf 2016 heel veel reizigers in-, uit- en overstappen en zo het OV-meubilair van OFN zien en gebruiken.