English | French | Spanish | Deutch

Dag van de Openbare Ruimte Nederland 2012

Outdoor Furniture Nederland  nodigt  u uit voor een bezoek aan onze stand op de negende editie van de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ . Net als vorig jaar delen we de stand met OFS. De Dag van de Openbare Ruimte’ zal plaats vinden op woensdag 10 en donderdag 11 oktober 2012 in Expo Houten.

De beurs presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van straatmeubilair, groen, openbare verlichting, speeltoestellen, bestrating en stedelijk beheer.

Daarnaast zijn er onafhankelijke lezingen te volgen die gegeven zullen worden door verschillende kennisorganisaties. Aan de hand van projecten vertellen opdrachtgevers samen met marktpartijen over hun ervaringen en leermomenten. Voor het schema kunt u terecht op www.openbareruimte.nl.

Om toegang te krijgen voor de beurs is registratie nodig. U kunt dat aan de deur doen, maar de kans is aanwezig dat u in een wachtrij komt te staan.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

https://form.n200.com/?s=3j2kaj5qcf8rp&ac=NTWO000661QSZ&c=2i4u5f5pnbu5k

Wij zien u graag op woensdag 10 en/of donderdag 11 oktober in Houten. U kunt ons vinden in hal 2 stand 2.090.

Parkeren is gratis en wanneer u van plan bent om met het openbare vervoer te reizen, rijden tijdens de openingstijden van de beurs (10.00 – 17.00), pendelbussen tussen het NS station Houten en Expo Houten.