English | French | Spanish | Deutch

And the winner is OFN!

Na een enerverende avond onder leiding van Humberto Tan is OFN officieel bekroond met de titel Ondernemer van het Jaar 2012 West Betuwe in de categorie MKB en Detailhandel.

Het gebied West Betuwe bestaat uit 5 gemeenten; Buren, Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Overbetuwe. OFN was met haar nominatie al de beste in haar categorie binnen de gemeente Buren, maar heeft nu ook de andere gegadigden achter zich gelaten.

In de categorie van OFN zaten onder meer Autobedrijf Hazet en Van der Donk sigaren. Ieder bedrijf kreeg de mogelijkheid zich te promoten door middel van een bedrijfsfilmpje. Daarnaast werden er door Humberto scherpe of juist hillarische vragen gesteld. Henk en David Baars hebben zich kranig geweerd op het podium.

In de motivatie speech van de voorzitter van de jury werd OFN met name geprezen door haar groei, innovativiteit, duurzaamheid en haar strategie om niet stil te staan in voor OFN goede tijden. Waar veel bedrijven achterover leunen als het goed gaat, blijft OFN met beide benen op de grond staan en wordt er hard gewerkt om een nog stabielere toekomst te hebben.

Henk Baars begon zijn overwinningsspeech met veel dankwoorden voor de mensen van OFN. “Deze prijs is er niet alleen voor mij, maar dit is een bekroning voor ons allemaal.” Daarnaast werd niet alleen zijn vrouw, maar de hele familie bedankt voor de support.

Deze titel bevestigd dat de strategie die OFN heeft ingezet goed is. Dit werkt als een stimulans om deze lijn door te zetten.