English | French | Spanish | Deutch

Aan het woord: Niels

Net begonnen met je nieuwe baan als Werkvoorbereider en nu al het bedrijf vanaf de fundering al kennen? Dat lukt Niels van Dooijeweert wel. “Toch bijzonder hoor, want als medewerker van het aannemersbedrijf wat in 2008 de verbouwing realiseerde van het pand aan de Kornewal, heb ik de fundering uit mogen zetten. Toen niet wetende dat ik nu ook daadwerkelijk een OFN-er ga worden!” lacht de jonge werkvoorbereider een beetje verlegen.

Opleiding
Na zijn opleiding Bouwkunde aan het KW1C in ’s Hertogenbosch is de jonge Betuwenaar zijn carrière gestart bij het aannemersbedrijf waar hij als timmerman zijn stage had doorlopen. “Een mooi bedrijf waar ik een hoop kansen heb gekregen en waar ik de eerste stappen als werkvoorbereider heb gezet,” gaat Niels verder. Na drie jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn geweest, kwam de baan als assistent productieleider bij het bedrijf in Vorden op zijn pad. “Ook hier heb ik door de veelzijdigheid van die functie een hoop kennis opgedaan wat ik daarna in de baan als werkvoorbereider bij mijn laatste werkgever ook goed heb kunnen inzetten. Dat resultaatgerichte en zelfstandige werken wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, hoop ik ook bij OFN ruimschoots in te mogen zetten.”

Leergierig
“Het was super dat ik de functie als werkvoorbereider bij OFN zag langskomen op Facebook! Ik wil namelijk graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en na het uitgebreid doorlezen van de website, zag ik al snel dat OFN mij de verschillende mogelijkheden daartoe zou kunnen bieden. Ik was na het schrijven van mijn sollicitatie nog niet eens op gesprek geweest, maar ik zag mezelf er al helemaal werken!” vertelt Niels met veel enthousiasme. “En nu ik er dan al een paar weken werk, zie ik dat de complexiteit van de materie mijn honger naar het opdoen van kennis voorlopig niet zal stillen.”

Gezellig team
Het was een zonnige eerste week bij OFN, maar ook zonder die hoge zomertemperaturen was het een warm welkom bij OFN. “Door de vakantieperiode kon ik geleidelijk kennismaken met alle collega’s en hun werkzaamheden. Terwijl de producten en diensten nogal zakelijk en doelmatig zijn, blijken de collega’s erg gezellig en behulpzaam. Perfecte ingrediënten om lekker ingewerkt te worden dus. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij OFN en hoop een flinke bijdrage te kunnen leveren aan het verzetten van al het werk wat er bij OFN te doen is. Ik heb er zin in!”