English | French | Spanish | Deutch

Aan het woord: Bart

Bart is sinds september projectleider bij OFN. “Ik werk hier pas een half jaar en ik word nu al helemaal blij van het open karakter van de onderneming.” Met zijn ervaring in onder andere de bank- en verzekeringswereld ziet hij dat het er bij OFN anders aan toe gaat: “Het doet me goed om aan mooie projecten te werken met een fysiek en tastbaar projectproduct. Bovendien maken mijn nieuwe collega’s me met hun enthousiasme snel wegwijs in de wereld van het OV-meubilair.”

Vorig leven
“Ik neem de ervaring uit mijn vorig leven wel mee,” lacht Bart. “Ik heb immers veel bagage als projectleider binnen de verschillende branches waarin ik hiervoor werkte. Die heb ik met het laatste aanbestedingsproject dan ook goed kunnen gebruiken. Met de PRINCE2-werkwijze bij dit laatste project voelde ik me dan ook als een vis in het water.”

Sneltrein
Bart leert snel: “Als je zo vrij wordt gelaten als hier en alle input die je nodig hebt van alle collega’s krijgt, gaat het inwerken wel in sneltreinvaart. Al na een paar weken kon ik alleen nog maar denken in OV-meubilair. Nou ja, en natuurlijk ook nog in keepershandschoenen want dat blijft mijn uit de hand gelopen hobby. Dat dan weer wel.”