English | French | Spanish | Deutch

Aan het woord: Alexander

Alexander Meloen, de doorgewinterde accountmanager die al acht jaar werkzaam is in de wereld van exploitatie en concessies, doet het goed bij OFN. “Ik heb voor OFN even een korte tijd in een andere branche gewerkt, maar in deze branche voel ik me nou eenmaal thuis. Ruim 3 jaar werk ik nu bij OFN en ben iedere dag met veel plezier met mijn werk bezig! Het is hier vanaf het begin dat ik hier werk als een warm nest!

Volop uitdaging
De Utrechter, die in zijn spaarzame vrije tijd te vinden is achter de toetsen in de band Down Pilot, vertelt graag over zijn functie bij OFN. “Het is een middelgrote maar snel groeiende onderneming die als een spin in het web actief is in de markt,” laat Alexander trots weten. “Ik voel me hier ook helemaal thuis! Er zijn hier volop uitdagingen voor mij en ook voor het bedrijf zelf. Door de ontwikkelingen in de markt is namelijk onze nieuwe organisatie 2C ontstaan en vanaf 1 januari ben ik officieel fulltime werkzaam voor dit bedrijf. Het ligt me goed, die combinatie van enerzijds het opbouwen van lange-termijn relaties met gemeenten en provincies met aan de andere kant het werken met duurzame producten in de openbare ruimte.”

Twee C’s
“Ik haal veel voldoening uit mijn werk voor Concessions Company, wat we gewoon 2C noemen, twee C’s, makkelijk toch?” glimlacht Alexander. “Bij 2C combineren we alle facetten die wij in huis hebben: de verkoop van OV meubilair, het onderhoud en schadeherstel én de reclame exploitatie. Met geheel Nederland als werkgebied heeft 2C inmiddels met een groot aantal gemeenten mooie contracten lopen. De komende jaren zal ik 2C substantieel uitbreiden en gaan we steeds meer gemeenten en provincies volledig ontzorgen: dát is de kracht en corebusiness van 2C!”