English | French | Spanish | Deutch

Medewerkers

Henk Baars
Directeur

Henk is directeur van OFN sinds 2001 en al zeker meer dan 30 jaar actief in deze branche. Onder zijn leiding zijn OFN en OFS uitgegroeid tot specialisten in OV-meubilair. Iedere zaterdag golfen, saxofoon spelen en gezelligheid in zijn Sociëteit is voor hem wel weggelegd.

 

Wendeline Vermeulen
Projectleider

Wendeline kent de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland als geen ander en is daar verantwoordelijk voor de grotere projecten. Niet alleen dáár kan ze haar vindingrijkheid kwijt: op kantoor bij OFN is zij vaak het creatief brein achter allerlei attenties naar collega’s!

Yvonne van Gogh
Project Support

Yvonne begeleidt projecten voor Gemeenten, Provincies en Reclame-exploitanten, denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een busperron met nieuwe Cresta abri’s. Yvonne werkt graag voor de projectleiders zolang in de lade van haar bureau maar voldoende chocola ligt ;-)!
Lees meer over Yvonne.

Koert Bregt
Projectleider

Koert begeleidt de grotere projecten die buiten de standaard oplossingen vallen. Van speciale abri´s, stadsinformatie/objecten en Citybeacon heeft Koert de meeste kaas gegeten. Thuis kluste Koert vroeger nog wel eens aan zijn Landrover. Tegenwoordig is hij na werktijd vooral bezig om van zijn huis een paleis voor zijn prinsessen te maken.


Alexander Meloen
Account Manager

Alexander is verantwoordelijk voor diverse accounts bij gemeenten, provincies en reclame exploitanten. Samen met zijn band treedt hij op in café’s en op festivals en onder werktijd zorgt hij met zijn lach voor een vrolijke noot binnen OFN!
Lees verder over Alexander.

 

Ellen van Bremen - Huijbers
Boekhoudkundig Medewerkster

Waar cijfers zijn, is Ellen. Niet alleen verzorgt Ellen op punctuele wijze de boekhouding van onze bedrijven, ook biedt ze de directie overzicht door haar financiële rapportages. Thuis is het wél makkelijker overzicht houden: ze kijkt in haar dijkwoning uit over de weilanden.
Lees meer over Ellen.

Sean Buitenhuis
General Manager

Hoe complexer een project, hoe enthousiaster Sean wordt. Bij OFN mag hij dan ook een scala aan samenwerkingspartners managen. Zijn netwerk- activiteiten beperkt hij niet tot werktijd. Daarbuiten viert hij het leven het liefst op een bourgondische manier.

Lees verder over Sean.

Coert van Maren
KAM-MVO Manager

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit zijn bedrijf kritische onderdelen, weet Coert als geen ander. Met zijn ruim twintig jaar ervaring laten OFN en OFS zich graag door hem ontzorgen. In zijn vrije tijd besteedt hij graag aandacht aan zijn nieuwe huis. En natuurlijk klust hij daar ook veilig! Lees verder over Coert.

Bart van Dorst
Projectleider

Zijn switch van de financiële wereld naar OFN bevalt Bart uitstekend.  Het tastbare resultaat en de duidelijke einddoelen motiveren hem. Bart is een man van doelen. Naast OFN heeft hij een agentschap voor keeperhandschoenen. En zelfs zijn drie zoons staan elke week op het voetbalveld voor het doel. Lees verder over Bart.

Sylvia de Zeeuw
Communicatie en Marketing

Met haar creatief denken kan Sylvia zich helemaal uitleven op de marketingafdeling van OFN. Dankzij haar jarenlange ervaring zet ze makkelijk een nieuw idee om in een praktische invulling van een media activiteit. Ze vindt het heerlijk haar vrije tijd door te brengen met haar twee dochters.

 

Niels van Dooijeweert
Werkvoorbereider

In het pand waar Niels ooit de berekeningen voor de fundering voor maakte, is hij nu werkvoorbereider voor alle projecten. De jonge Betuwenaar blijft uiterst relaxed bij het maken van uitvoerige calculaties: door het drinken van veel water houdt hij het hoofd koel!
Lees verder over Niels.

Kees Oosterlee
Projectleider

Om als Vlaardinger te gaan wonen in Deventer ben je, in Kees zijn geval, echt niet het spoor bijster. Hij is juist ‘spoorminded’ en zorgt dat alle OFN spoor-projecten niet ontsporen. Waar hij op het werk graag dingen oplost, kijkt Kees thuis naar crimi’s die door anderen opgelost worden.

 

Mascha Vos
Receptioniste

‘Ik schuif steeds verder op!’ vertelt één van de twee nieuwe collega’s die OFN na de verhuizing heeft verwelkomt. Mascha Vos is de ene helft van de duobaan als receptioniste van het nieuwe kantoor in Geldermalsen.
Lees verder over Mascha.

Marjolein Thijsen
Receptioniste

Gastvrijheid is één van de trefwoorden die helemaal bij Marjolein Thijssen hoort. Waar deze hartelijkheid vroeger perfect paste bij haar job bij de KLM, zo is ze nu een van de twee vriendelijke gezichten van de receptie in Geldermalsen.

Mark Hofman
Manager Business Development

Hij kent zowel het vak als de omgeving op zijn duimpje. De jongste verversing van de OFN familie heeft zijn roots liggen in de infra en als inmiddels rasechte Betuwenaar vertelt hij heel Nederland over OFN en al haar innovaties en ontwikkelingen.