English | French | Spanish | Deutch

Studio OFN

Met de komst van Jan-Kees is ook de oprichting van Studio OFN een feit. De Grafische student van vakschool Nimeto zorgt er voor dat alle foto’s en documenten van OFN er sprankelend en strak uit zien. Hij heeft oog voor esthetische beelden en om die te kunnen realiseren, leert hij zichzelf graag technische vaardigheden bij.

Na eerdere werkervaring in de welzijnszorg en de fashion branche stapt hij met een open en frisse blik in de wereld van het OV-meubilair. Jan-Kees voelt zich helemaal op zijn plek bij OFN. De studio is net opgericht en Jan-Kees heeft de eer om de functie grafisch vormgever als eerste te bekleden.

Gespreid bedje

“Er zijn veel stageplaatsen te vinden waar je als het ware in een gespreid bedje komt en alle werkzaamheden al voor je bedacht zijn. Ik vind het plezierig om op een plek te werken waar er geen duidelijke verwachtingen van je zijn. Niet dat je er dan de kantjes af kan lopen, maar juist omdat ik mijn collega’s zo vaker kan verrassen,” aldus Jan-Kees.

Na het afronden van zijn afstudeerstage bij OFN zal hij de klaslokalen van het NIMETO weer betrekken om zijn afstudeerproject te volbrengen. Wat hij daarna gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. “Een jaar geleden heb ik besloten om na het behalen van mijn MBO diploma een HBO opleiding te volgen. De Filmacademie staat hoog op mijn verlangenlijstje!” Jan-Kees gaat hard werken om deze HBO opleiding te kunnen gaan volgen. “Dat moet ook wel, want er wordt streng geselecteerd op talent en originaliteit. Maar zo ver is het nog niet, eerst ligt de volle focus op mijn stage bij OFN!”